Privacy verklaring


In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag welke gegevens FemX Ondernemersnetwerk van jou verzamelt en waarom.

Gegevens van FemX Ondernemersnetwerk

(verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring)
Databankweg 18
3821ALAmersfoort
info@femxondernemersnetwerk.nl
www.femxondernemersnetwerk.nl
KVK 74990373

 

Welke persoonsgegevens verwerken wij

FemX Ondernemersnetwerk verwerkt je persoonsgegevens wanneer je besluit je als lid aan te melden bij ons ondernemersnetwerk. Zonder deze gegevens kan het lidmaatschap geen doorgang vinden.

– Voor- en achternaam
– Geslacht,
– Geboortedatum
– Bedrijfsgegevens
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier op mijn website aan te maken, in correspondentie of telefonisch
– Bankgegevens doordat je de facturen betaald
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Met welk doel en op basis van welke grondslag FemX Ondernemersnetwerk persoonsgegevens verwerkt

FemX Ondernemersnetwerk verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Je te kunnen bellen of e-mailen over de bijeenkomsten en netwerkgerelateerde zaken
– Je te informeren over eventuele wijzigingen in het lidmaatschap
– Het afhandelen van jouw betaling
– Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Worden mijn gegevens bewaard, beveiligd en gedeeld

FemX Ondernemersnetwerk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus. FemX Ondernemersnetwerk bewaart je persoonsgegevens voor onbepaalde tijd om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Deze gegevens worden met niemand gedeeld. De gegevens staan in de mailbox van FemX Ondernemersnetwerk en vormen een klantbestand in een contactsheet in Excel.
Je gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord op de computer, de mailbox en de WiFi verbinding.

FemX Ondernemersnetwerk deelt jouw persoonsgegevens alleen met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst,

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

FemX Ondernemersnetwerk gebruikt technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

De website FemX Ondernemersnetwerk maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. (“Google”). De door deze cookies gegenereerde informatie over je gebruik van deze website wordt overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. Over het algemeen wordt je IP adres door Google eerst binnen de Europese Unie verkort. Alleen in buitengewone gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de Verenigde Staten overgebracht en daar verkort.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming van Google Analytics vindt je bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics.

Hoe jouw gegevens vervolgens door die derde partij worden verzameld, gedeeld, opgeslagen, gebruikt of gedeeld valt buiten mijn verantwoordelijkheid. Lees hiervoor het privacybeleid en de instellingen van de betreffende sociale netwerk sites.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook mag je je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je mag bij FemX Ondernemersnetwerk een verzoek indienen om de persoonsgegevens die FemX Ondernemersnetwerk van jou heeft in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen (gegevensoverdraagbaarheid).

Mail hiervoor naar info@femxondernemersnetwerk.nl.
Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop FemX Ondernemersnetwerk met jouw persoonsgegevens omgaat.